Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.

Uusia kuvioita Haminan ympyröihin

– myyntikojut ovat paikoillaan, toiveissa myös toimistohotelli

Arctic Nutrition hyvinvointituotteiden itsenäinen edustaja Nina Nylund on positiivisella mielellä: Raatihuoneen torin myyntikojut ovat sitä, mitä on odotettu ja toivottu. Hän kiittelee kohtuullista kojuvuokratasoa, joka mahdollistaa erilaisten yritysten esille pääsemisen.
 – Kotitoimistoni sijaitsee kahdentoista kilometrin päässä, joten tällainen pop up -tyyppinen ratkaisu on tervetullutta vaihtelua, hän iloitsee. – Vastaavasti myyntikojutoiminta tuo tapahtuma- ja turistiaikaan lisää elävyyttä kaupunkiin.

Kahdeksan vuoden yrittäjyys alalla merkitsee jo vakituista asiakaskuntaa; uusia asiakkaita Nylund tavoittaa erilaisten tapahtumien yhteydessä. – Vien hyvinvointihaastetta eteenpäin, hän sanoo. – Hyvinvointituotteiden kohdalla on kyse itseensä sijoittamisesta.
Nylund uskoo hyvinvointituotteiden kasvaviin markkinoihin. – Esimerkiksi Saksassa ei ole suomalaisittain tuttua jokamiehen oikeutta, joten suomalaisista marjoista valmistetut hyvinvointituotteet ovat siellä todella arvostettuja.

Toivomuslistalla toimistohotelli

Nylund toivottaisi Haminaan tervetulleeksi myös nettivarauskalenterin periaatteella toimivan toimistohotellin; paikan, jossa kaikki olisi jo valmiina. – Toimistohotelli madaltaisi yrittäjyyden aloittamista, sillä aloittava yritys ei välttämättä pysty alussa vuokraamaan omia tiloja, hän esittää. Toimistohotellia voisi hyödyntää myös yritystoiminnan testaamisessa. Nylundin mielestä toimistohotelli palvelisi kuntarajojen ulkopuolellakin sijaitsevia yrityksiä: – Toimistohotellissa riittää, kun tuo koneen ja puhelimen mukanaan. Tänä päivänä yritykset liikkuvat asiakkaan luo – ja asiakkaita on mukavampi tavata yksityisesti toimistossa kuin esimerkiksi kahvilassa, summaa Nylund.

https://www.facebook.com/arcticnutritionfinland

Myyntikojujen vuokraus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Teksti: Pia Puheloinen

Liity jäseneksi Kehittyvään Haminaan!

Kehittyvä Hamina ry

Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.


Ota yhteyttä

Kehittyvä Hamina ry
Mervi Visuri, puheenjohtaja
Puhelin 040 536 1867
kehittyvahamina(at)gmail.com

Löydät meidät myös

Tilaa uutiskirje!