Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.

Joulunavaus 23.11. Haminassa

Haminan Kauppatorilla tarjolla jo perinteiseen tapaan jouluista musiikkia, polkuautorata säävarauksella, keppihepparata, paloauto, myynnissä arpoja, kahvia & grillimakkaraa. S-Market tarjoaa piparit ja mehut. Mukana menossa tietenkin myös joulupukki ja kirjuritonttu - kaikki lasten lahjatoiveet kirjataan tarkkaan muistiin. Torilla voit tavata myös muita jouluhamoja, lumiukon ja monia muita iloisia joulunodottajia!

OHJELMA (noin aikataululla)

16:45 kokoonnutaan Raatihuoneella; mukaan lyhtyjä, lamppuja ja iloista mieltä
17:00 kulkue lähtee torille
17:10 Husulan laulumiehet esittävät joululauluja
17:20 Haminan seurakunnan, kaupungin ja KeHan tervehdykset
17:30 Tonttutanssi lapsille
17:35 Haminalaisten valitseman Touhutontun julkaiseminen ja äänestäjän palkitseminen. HUOM! Voittaja saa 100 euron lahjakortin valitsemaansa KeHan jäsenyritykseen.
17:45 Joululauluja
17:55 Lopputanssi ja valoshow

Haluatko tulla myymään tai esittelemään tuotteita tai palveluja tapahtumaan?

Varaa paikkasi kehittyvahamina(at)gmail.com. Paikkamaksu 10 €. Kehittyvä Hamina ry:n jäsenille paikka on ilmainen.

Äänestä Haminan Touhutonttua

Tänä vuonna etsitään ensimmäistä kertaa haminalaista Touhutonttua. Kuka on aktiivinen tekijä ja touhuaa edukseen Haminan puolesta?

Kaikkien ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti, voittajan valitsemaan Kehittyvä Hamina ry:n jäsenyritykseen. Touhutontun julkaiseminen ja voittajan arvonta tapahtuu Joulunavaus tapahtumassa Vepan lavalla. Arvontaan osallistuvat keskiviikkoon 21.11. mennessä jätetyt ehdotukset.

Anna äänesi TÄSTÄ LINKISTÄ

Löydät tapahtuman myös Facebookista

Liity jäseneksi Kehittyvään Haminaan!

Kehittyvä Hamina ry

Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.


Ota yhteyttä

Kehittyvä Hamina ry
Mervi Visuri, puheenjohtaja
Puhelin 040 536 1867
kehittyvahamina(at)gmail.com

Löydät meidät myös

Tilaa uutiskirje!