Skip to main content

Kirsi antaa enkelin valon loistaa!

Kirsi on aina ollut kiinnostunut henkisistä asioista. Hän oli selvänäköinen jo lapsena; hän tiesi ja tunsi, että hänellä on oma suojelusenkelinsä. Sillä tiellä hän on yhä – tai oikeastaan siinä jumalvirtauksessa hän yhä kulkee: uniin tulee neuvoja enkeleiltä ja toisaalta hän haluaa jakaa voimaansa ja edistää muiden ihmisten henkisyyden kokemuksia. Kirsi on kartuttanut enkelitietouttaan kirjallisuuden sekä verkko-opintojen kautta. Yhdysvaltojen Californiasta käsin toimiva opettaja, Anu Grace, on ollut tärkeä kanssakulkija ja opastaja. Enkeleiden henkinen kosketus on Kirsille tuttua myös tavallisessa arkipäivässä. Vuonna 2016 perustetun yrityksen nimikin, Kirsin Enkeli Valo, on saatu enkeleiltä. – Nimi resonoi minua, hän sanoo.

Unelma yrittäjyydestä

Opettaja Gracen luotsaama Unelma-yrityskurssi muuttui nimensä mukaisesti Kirsille oman unelmansa yrittäjyydeksi. Kirsin Enkeli Valo tarjoaa henkistä hyvinvointia tukevia Alh-enkelihoitoja, regressiohoitoja ja chakra-hoitoja. Hoitoja toteutetaan niin yksilö- kuin ryhmähoitona kuin myös kaukohoitona, sovittuna ajankohtana. Yrityksen markkinointi tapahtuu facebookilla ja yrityksen verkkosivujen kautta sekä enkeli-iltatapahtumilla. Itselleen voi tilata myös enkelipostia yrityksen verkkosivujen kautta. Kevätvalon myötä Kirsillä on tarkoitus järjestää enkeli-iltoja kerran kuukaudessa, vaihtuvin teemoin. Helmikuussa tehdään aarrekartta ja tietysti myös kohotetaan ihmisten energiatasoja ja opetellaan konkreettisia keinoja, miten saada yhteys omaan suojelusenkeliinsä.

– Tarkoitus on saada ihmisen oma luomisvoima käyttöön, jotta runsaus virtaisi jokaisella elämänalueella, kuvailee Kirsi. Hän näkee yrityksen liiketoiminnallakin olevan hyvät edellytykset. – Elämme aikaa, jolloin ihmisiä herätellään rakkauteen. Kun oppii itsessään näkemään rakkauden, koko maailma paranee. Enkeleillä on siinä tehtävänsä.

Henkinen hyvinvointi tukee fyysistä hyvinvointia

Enkelihoidot on tarkoitettu ihmisille, joilla on ongelmia elämänsä tasapainon kanssa.
–Tarkoitus on, että asiakkaat löytävät avullani itse voimansa ja ne lukot, jotka estävät tasapainon saavuttamisen. Kysymys on rakkaudesta. Se on enkelten viesti meille.
Kirsin mukaan esimerkiksi Saksassa annetaan henkisyyttä tukevia hoitovaihtoehtoja, mutta Suomessa pitäydytään vielä paljolti länsimaisessa lääketieteessä tyyliin ”pilleri parantaa”. Kirsi onkin kohdannut myös epäilijöitä, mutta kunnioittaa heidän mielipiteitään. – En tyrkytä omaa näkemystäni. On monia tapoja pitää huolta itsestä ja muista. Tämä on minun tapani. Luon itse oman elämäni.

Tutustu hoitoihin sekä asiakkaiden palautteisiin Kirsin Enkeli Valon verkkosivuilla www.kirsinenkelivalo.com. Voit myös pyytää tarjouksen hyvinvointitapahtumasta; kutsu ystäväsi mukaan ja viettäkää voimaannuttava hetki enkelten kanssa!

Teksti: Pia Puheloinen


Jaa tämä artikkeli