Mysteerimainokset

Nykyinen brändimainonta kauhoo kaukaa. Niin korkealta, syvältä ja leveältä, että tarinallisuudesta näyttää tulleen itsetarkoitus - varsinaisen tuotteen tai palvelun kustannuksella. Vai mitä sanotte tv-mainoksesta, joka esittelee pitkään, ellei peräti pitkäveteisyyteen saakka erilaisia elämän ilmiöitä, ja vielä pahempaa, jossa mikään tarinan kohta ei anna edes vihjettä siitä, mistä loppujen lopuksi on kysymys. Kun tällaisen mainoksen loppuun ilmestyy yrityksen logo, minkäänlaista ahaa-elämystä ei synny, ainoastaan hienoinen pettymys siitä, että ”ai, tästäkö vain oli kysymys”.

Naurattaahan se, kun huomaa, miten mainiot mainosmiehet vetävät yrityksen markkinointiosastoa kalliiseen kampanjaan kuin pässiä narussa. Harmillisinta tässä on mainoksen tilaajan kannalta se, että vaikka sama mainos pompahtaa taas seuraavana iltana tv-ruutuun, katsoja ei edelleenkään muista, mistä siinä oikein olikaan kysymys. Katsojan/asiakkaan kannalta ikävintä on, että mainontaan käytetty raha näkyy silti palvelun/tuotteen hinnassa.

Teksti: Pia Puheloinen

  • Luotu .
  • Osumia: 2481

Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäsenistö koostuu alueen yrityksista sekä yhteisöistä. Jäseneksi voi liittyä helposti hakulomakkeella. Jäsenyyden hinta riippuu yrityksen koosta. Yhteisöjäsenille sekä yksityishenkilöille on omat hinnat.

Kehittyvä Hamina ry

Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.

Ota yhteyttä

Kehittyvä Hamina ry
Sanna Vapalahti, puheenjohtaja
kehittyvahamina(at)gmail.com

KeHa ry muualla verkossa

© Copyright 2022- Kehittyvä Hamina ry, Jaakko Leislahti Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään